Heidi's bookshelf: read

Heartstopper: Osa 1
Kiss My JUHANNUS
Sydämenmuotoinen kesä
Kiltin tytön murhaopas
Perfect on Paper
Lomalla kaikki on toisin
Kärsimyskukkauuteaddiktio
Stranger Things: The Other Side
Laura Dean Keeps Breaking Up with Me
10 totuutta ja yksi tehtävä
Punapipoinen poika
Kiss Me - Rakkautta Mykonoksella
Counting Down with You
Laakson linnut, aavan laulut


Heidi's favorite books »

tiistai 1. elokuuta 2017

Päivitys Normaali-trilogiaan

Suomen ensimmäinen nuorten aikuisten kirjallisuustapahtuma Hel-YA! lähestyy, jonne myös minä matkaan täältä Pohjois-Pohjanmaan perukoilta näkemään ja kokemaan.Mitäpäs muuta luenkaan tässä odotellessa kuin YA-kirjallisuutta! Olen lisännyt arvioni Holly Bournen Normaali-trilogian toisesta osasta Mikä kaikki voi mennä pieleen? ja voit käydä lukemassa sen täältä.3 kommenttia:

Kia/ Luetaanko tämä? kirjoitti...

En onnistunut yrityksestäni huolimatta tunnistamaan sinua Hel-YA!:ssa. Olisi ollut mukava vaihtaa pari sanaa, mutta mutta harmikseni en ehtinyt Picnikiin enkä tapahtumassa osannutkaanyhdistää useimpienbliggareiden kasvoja blogeihin. Noh, ehkä sitten Kirjamessuilla.

Heidi P kirjoitti...

Samat ajatukset, olisin halunnut nähdä sua! Instan kuviasi kun katsoin, saattaa olla että ehkä näin sut hel-yassa, mut en tietenkään osannut siellä yhdistää suhun 😀 Olin muutenkin niin sumussa siellä nollan tunnin yöunien jäljiltä. Olis mukavaa päästä kirjamessuille, mutta en uskalla sanoa vielä mitään varmaa...

Kia/ Luetaanko tämä? kirjoitti...

Nollan tunnin yöunilla! Huh, olit aika sissi, että jaksoit silti seurata keskusteluja. Ei siis ihme, jos tunnistamiset jäivät! :) Mutta toivotaan parasta kirjamessujen suhteen.