torstai 29. syyskuuta 2016

Katastrofi blogissani!

Hei, olen kauhuissani, sillä blogini sivupalkista on mystisesti kadonnut lista lukemistani kirjoista, niin aikuisten, nuorten kuin lastenkirjoistakin. Myös minun lempikirjojeni lista on kadonnut, samoin lista kirjailijoista ja lempikirjasarjoista. Apua! Mitä on tapahtunut?

Selvittelen asiaa....

8 kommenttia:

Mai Laakso kirjoitti...

Hei
Minulle näkyy ainakin kaikki. Palkkia vain pyörittää tarpeeksi alas.
no worry :)

Heidi P kirjoitti...

Hyvä kuulla. Onkohan tämä nyt joku sellainen, ettei mulle näy mutta muille näkyy? Täytyy käydä "ulkopuolisena" katsoon blogia...

Ulla kirjoitti...

Minustakin kaikki näkyy ihan ok. Itse etsin eilen Suggin bloggaustani Girl Online, teksti oli arkistossa, mutta blogistani en löytänyt.

Johanna kirjoitti...

Kurkista myös blogin ulkoasu asetukset jos vielä on ongelmaa :)

hdcanis kirjoitti...

Hmm, minä en näe, alimmat näkyvät sivupalkit ovat "Lukulistalla" oikealla puolella ja blogiarkisto vasemmalla.

(joskus noita sivujuttuja tuntuu katoilevan ja sitten ne mystisesti ilmestyvät taas paikalleen, mutta tiedä sitten...)

Heidi P kirjoitti...

Hei, kiitti teille kaikille tuesta näin ensi alkuun! Mutta.... minä en edelleenkään näe niitä puuttuvia palkkeja, en millään selaimella enkä uloskirjautuneena. En ymmärrä. Myöskään ulkoasu-asetuksissa niitä ei enää ole... Ymmärtäisin, että vahingossa voisi poistaa yhden gadgetin, mutta kun niitä on laskujeni mukaan viisi! Nyt en kyllä tajua...

Niina T. kirjoitti...

Minulla näkyvät samat kuin hdcaniksella. Tuon on kyllä jännä, että joskus nuo bloggerin muotoilut hajoavat ja ilmestyvät ilman blogin kirjoittajan säätämistä takaisin paikoilleen. Näiden ongelmien kanssa on vain elettävä ja toivottava, ettei mitään pahempaa osu kohdalle.

Heidi P kirjoitti...

Juu, sama on tapahtunut myös käsityö- ja leivontablogissani Cinnamonum, jossa myös ainakin kolme linkkipalkkia hävinnyt taivaan tuuliin. kyse ei siis voi olla minun vahingosta enää. Kääk!