perjantai 23. tammikuuta 2015

Lukemista riittää!

Voisiko ihmislapsi olla onnellisempi, kuin haaliessaan kasan kirjoja, joita lukea kevään aikana? Tämä vaikuttava pino toisaalta saa minut epätoivoiseksi, sillä en tiedä, missä järjestyksessä lukisin nämä. Yleensä pyrin kiiruhtamaan kirjastosta lainaamiani kirjoja, koska niissä on rajallinen laina- ja lukuaika.
Arvostelukappaleet Otavalta ja Likeltä:

- Veronica Roth: Uskollinen
- Jaakko Markus Seppälä: Lemen
- Cassandra Clare: Taivaallisen tulen kaupunki (luen parhaillaan)

Kirjastolainat:

- Salla Simukka: Musta kuin eebenpuu
- Siri Kolu: I.P. - Ihmisen puolella

Omat ostot:

- Becca Fitzpatrick: Black Ice
- Lauren Kate: Waterfall


Sitten iloisia uutisia: blogini täyttää pian vuoden, joten järjestän sen kunniaksi arvonnan, jossa on oikein mieluisa palkinto! Lisää ilmoittelen viikonlopun aikana. Olkaahan kuulolla!

5 kommenttia:

Annami kirjoitti...

Odotan Lemeniä kirjastosta. Se kuulostaa todella kiinnostavalta ja on minulle yksi kevään odotetuimpia. :)

Heidi P kirjoitti...

Totta, se vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! Varsinkin, kun yllätyksekseni huomasin, että kirjailija on tuttu opiskeluajoiltani :)

Katja kirjoitti...

Juuri luin Simukan trilogian ensimmäisen osan, Punainen kuin veri.
Jännä nähdä, mitä muut tykkäävät sarjasta!

Niina T. kirjoitti...

Siinäpäs onkin monta tutun näköistä teosta. Lemeniä odottelen - sillä kirjailija itse otti yhteyttä ennen vuodenvaihdetta ja lupasi pyytää Likeä lähettämään a-kpl:n minulle teoksesta. Eipä kylläkään vielä ole tullut.

Uskollinen on juuri nyt tassuissani, noin puolessa välissä mennään.onpas paljastunut taas kaikkea koko maailman käsityksen mullistavaa, niin kuin dystopiossa yleensä tapahtuu kun ryhdytään kuorimaan sosiaalisesti rakentuneen maailman kerroksia.

Ihmisen puolella tuli luettua viime vuonna, blogiin se ei vielä ole päässyt, kun on kyseessä Risingshadow-a-kpl, eli juttu ilmestyy siellä ensin.

Lumikki-trilogiaankin olisi tutustuttava, hyllyssäni on sarjan ensimminen osa. Se onkin tämän vuoden lukuagendassani.

Heidi P kirjoitti...

Niina T: Naulan kantaan, Uskollisessa tulee kyllä sellaisia mullistuksia ilmi, että ei olisi voinut arvata. Minulle ne ovat jo tuttuja, sillä luin kirjan englanniksi, mutta silti aina innolla luen myös suomennetun version. Kyllähän ne asiat avautuu sitten vähän paremmin :)