lauantai 5. syyskuuta 2015

Pieniä muutoksen tuulia Dysphoria-blogiin

Olen tuumaillut pitkän aikaa, että minun pitäisi muuttaa hiukan blogini postauskäytäntöjä. Koska luen paljon trilogioita ja pidempiä kirjasarjoja, ja tykkään päivittää uusimmat arviot aina samaan  postaukseen, eivät nämä uusimmat postaukseni (tai niiden päivitykset) nouse mitenkään blogissani esille. Toki mainostan aina blogini facebook-sivulla, jos olen lukenut kirjasarjan uusimman osan, mutta Bloggerin uutisvirrassa se ei mitenkään näy. 

Olen siis päättänyt tästä lähtien tehdä eräänlaisen mainospostauksen, jossa kerron lukeneeni trilogian tai kirjasarjan uusimman osan. Tähän mainokseen tulee sitten myös linkki, josta pääsee lukemaan kyseisen päivityksen. Kuulostaako järkevältä? Näin saman kirjasarjan arviot löytyy edelleen samasta paikasta, eikä minun tarvitse muuttaa hyväksi havaitsemaani tapaa.


Olen viime aikoina lukenut tavallista enemmän aikuisten kirjallisuutta, mutta ei hätää, en aio muuttaa blogini suuntausta, vaan pysyttelen enimmäkseen nuortenkirjallisuudessa. Ikävä tosiasia vain on se, että nuorten fantasiaa ja scifiä julkaistaan harmillisen vähän, ja koska haluan pysyä ajan tasalla uutuuksista, olen ottanut luettavakseni välillä myös aikuisten scifiä ja fantsua. En silti ala muuttaa blogini kuvausta missään nimessä! Dysphoria on ja tulee olemaan "tunnepohjalta ja tunteen palolla arvosteltua nuorten aikuisten scifiä, dystopiaa, urbaania fantasiaa ja paranormaalia romantiikkaa." Osallistun syksyn aikana muutamaan lukuhaasteeseen ja erilaisiin kampanjoihin, joten luvassa on muutakin kuin kirja-arvioita: Bloggaan totutusta tyylistäni poiketen lastenkirjauutuuksista lasten- ja nuortenkirjaviikon kunniaksi ja osana Kirjalitta lastenkirja- ja sanataidefestivaalia, osallistun SELKO-kirjahaasteeseen lukemalla kolme nuorten SELKO-kirjaa, luen viimeinkin J.K. Rowlingin Harry Potter -sarjan ensimmäisen osan Klassikkohaasteen innoittamana ja kirjoitan myös sanasen ensi viikolla käynnistyvästä, Suomen pakolaisavun järjestämästä lukutaitokampanjasta.

Pian siis nähdään!

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Tuo on hyvä idea koska itse ainakin seuraan blogiasi bloggerin kautta :)

Kia/ Luetaanko tämä? kirjoitti...

Kuulostaa erittäin järkevältä idealta. :)