lauantai 2. elokuuta 2014

Sarjalöytö: ihanan kieroutunut Hemlock Grove

Kuten olen  aikaisemmassa postauksessani julistanut, olen kirjafriikkiyteni lisäksi ehdoton sarjafriikki. Erityisesti rakastan ylitsevuotavia teinidraamasarjoja tyyliin Dawson's Creek ja scifi-, jännitys- ja mysteeri-sarjoja. Suosikkini Pretty Little Liarsin katsominen on ollut katkolla, sillä en ole saanut vielä hommatuksi neljättä tuotantokautta, ja O.C:n katsominen lässähti kolmanteen tuotantokauteen. Siksi ilostuin, kun löysin eräästä maksullisesta nettipalvelusta erittäin koukuttavan sarjan nimeltä Hemlock Grove. Sen on ohjannut Eli Roth (mm. Hostel) ja se perustuu  Brian McGreevyn romaaniin (jonka lisään ehdottomasti kirjalistalleni!) Katsottavaa riittää jopa kahden tuotantokauden verran.


Hemlock Grovessa on kaikkea, mistä hyvä sarja koostuu: teinejä, romansseja, yliluonnollisuutta, mysteerejä, kauhua ja hyytävää tunnelmaa. Sarja on luotu vuonna 2012 ja on määritelty kauhun, scifin ja mysteerin sekoitukseksi. Sarja oli ehdolla useassa eri kategoriassa Primetime Emmy Awardseissa vuonna 2013.

"Synopsis: Kuolevan teräskaupungin metsiköstä löytyy raadeltu teinitytön ruumis. Pikkupaikkakunnan omalaatuisista asukkaista tulee epäiltyjä, kun raakaa tappajaa etsitään. Tapahtuman varjo lankeaa niin vastatulleiden kiertolaisten kuin varakkaan Godfreyn klaanin ylle. Hemlock Grovella on hämäräpuoli, ja jokaisella on synkkä salaisuutensa."

Traileri:

Olen nyt katsonut kolme ensimmäistä jaksoa ja olen täysin koukuttunut. Näyttelijät ovat nappivalintoja, tässä suosikkini:


Freya Tingley


Landon Liboiron
Lili Taylor
Bill Skarsgard


Ei kommentteja: