tiistai 14. huhtikuuta 2015

Novellihaaste

En edes muista, milloin viimeksi olisin lukenut novellin. Niinpä innostuin, kun näin Facebookin nettilukutoukat-ryhmässä kimppalukuhaasteen aiheena novellit. Aion lähteä tähän mukaan vain parilla novellikokoelmalla, koska minulla on muutakin luettavaa työn alla, enkä halua rasittaa liikaa itseäni :) 


Tottahan toki novellini liittyvät jollain tapaa blogini kirjojen aihepiiriin: 

Kauhu:  
Valkoiset varpaat - Kauhutarinoita: Anders Fager, Satu Grönroos, Marko Hautala (toim.), Sami Hilvo, Virpi Hämeen-Anttila, Essi Kummu ja Jaakko Yli-Juonikas. Haamu 2015 (ilmestyy 18.4.)

Arvioni kirjasta voit lukea tästä.Scifi,fantasia: 
Kuulen laulun kaukaisen: Petri Laine ja Anne Leinonen. Kuoriaiskirjat 2014. 

Arvioni kirjasta voit lukea tästä.Lisäys 24.4:

Posti toi tänään minulle arvostelukappaleen mielenkiintoisesta, juuri ilmestyneestä novellikokoelmasta, joten nappaanpa sen lennosta tähän novellihaasteeseen mukaan:

Scifi, mainstream:
Joulukuun kymmenes: George Saunders. Siltala 2015.

Arvioni kirjasta voit lukea tästä.

2 kommenttia:

Niina T. kirjoitti...

Tuo Kuulen laulun kaukaisen kiinnostaa kovasti, mutta menen tämän haasteen tällä kertaa oman kirjahyllyn antimilla. Täytyypä seurata kommenttejasi tästä jos vaikka innostun kirjastosta sen lainaamaan.

Krista / Lukutoukan kulttuuriblogi kirjoitti...

Kiva että lähdet mukaan. :) Minuakin tuo Haamun novellikokoelma kiinnostaa, ja sehän sattuisi tähän haasteeseen hyvin. En ole kovin tottunut lukemaan novelleja, mutta olen vastikään löytänyt itsestäni senkin puolen. :)