maanantai 4. syyskuuta 2017

Dysphoria-blogin nimi muuttui


Syksy tuo tullessaan muutoksen tuulia, sillä päätin pitkällisen harkinnan jälkeen muuttaa blogini nimen. Dysphoria-nimi ei oikein tuntunut enää kivalta, kun siinä on niin negatiivinen ja synkkä kaiku. Uusi nimi on Kirjapöllön huhuiluja, ja se tuntuu heti juuri sopivalta. Olen ollut pöllöfani parikymppisestä asti ja keräillyt siitä asti erilaisia pöllöjuttuja. Pöllöt ja kirjallisuus sopivat hyvin yhteen!


Suunnittelin pikaisesti tällaisen käyntikorttimallin, joka toimii samalla blogin logona. Tarkoituksena olisi vielä jalostaa tästä pöllöstä pyöreä versio, joka sopisi logon otsikon kaveriksi.

Blogini ulkoasu saattaa myös muuttua hiukan, mutta sisältö ja blogin osoite pysyy samana. 

Blogini Twitter-tilini on nykyään muotoa @kirjapollon_huh ja Facebookissa olen käyttäjätunnuksella @kirjapollonhuhuiluja. Instagramissa olen yhä sama @adelheid79


Kummallisen haikein mielin laitan nyt tämän vanhan logon tähän vielä näytille. Enpä olisi uskonut, kuinka suuria tunnemyllerryksiä voi pelkkä blogin nimen vaihtaminen aiheuttaa.


8 kommenttia:

Niina T. kirjoitti...

Tämä uusi nimi ja logo on vaan niin ihanat! ♥ T: Toinen pöllöfani

Heidi P kirjoitti...

Kiitos Niina :)

Tiina Kukkoaho kirjoitti...

Hieno muutos :)

Heidi P kirjoitti...

Kiitti 🙂

Villis / Villasukka kirjahyllyssä kirjoitti...

Tämäkin pöllöfani ihastelee uutta ilmettä! Saattaa silti mennä hetki, että aivoni osaavat yhdistää uuden nimen ja ulkoasun sinuun 😉

Heidi P kirjoitti...

Onhan tässä itselläkin melkoinen identiteettikriisi :D

Jassu / Hurja Hassu Lukija kirjoitti...

Ihanan kotoisa ja onnistunut uusi ulkoasu!<3 ja tuo pöllö!:D

Heidi P kirjoitti...

Kiitti, Jassu :)