maanantai 17. joulukuuta 2018

Jouluinen kirjavinkkaus

Esittelen jouluista luettavaa Kirjakultin kanavalla:
Kyseessä on ensimmäinen videoni, joten olettehan armollisia. Kannattaa liittyä Kirjakultin tilaajaksi, sinne tulee viikottain uutta kirja-aiheista materiaalia eri bloggaajilta/vloggaajilta/podcastaajilta. Suosittelen!

2 kommenttia:

Niina T. kirjoitti...

Sinun videota oli tosi kiva katsoa. Tiedän, mistä puhun, kun editoidessa katsoin sen aika monta kertaa uudelleen. :) Kameralle puhuminen on superjännittävää ja sinä onnistuit siinä tosi hyvin.

Pitää itsekin ostaa vloggauskamera ja varmaan sellainen ulkoinen mikki, kun puhelimella ei saa niin hyvää laatua kuin kunnon vehkeillä. Ja jännittäisi varmaan vähemmän kun näkisi itsensä sellaiselta käännettävältä näytöltä. Osaisi esim. katsoa oikeaan kohtaan luontevasti. Puhelimen kamera kun on yleensä vähän sivussa, kun pitää sitä kyljellään, niin katseen osuminen kohdalleen on haastavaa.

Heidi P kirjoitti...

Kiitos Niina! <3

Yllättävän rentoa oli loppujen lopuksi puhua pälpättää, kun vain ei ollut kukaan katsomassa :) Ulkona jännitti jotenkin enempi, että jos joku lenkkeilijä tulee ihmettelemään, heh.
Mulle tuota Canonia käännettävällä näytöllä suositteli tubettaja Kaoru Kitsune, hän piti työpajaa tubettamisesta Luova luokka -seminaarissa. Onkin tosi kätevä ja hyvälaatuiset videot, ja helppo käyttää! Mikki pitäis vielä hankkia, vaikka kuuluu tolla äänet paremmin kuin kännyllä kuvatessa, mut esim ulkona auttais vielä.